HIER EEN PAAR VAN MIJN KLEINERE WERKJES. BEELDJES VAN KLEI, MAAR OOK VAN HOUT. ZOALS KLEINE PORTRETTEN OP HOUT GEBRAND E.D.

uit 2000 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

"ALTIJD VERBONDEN"

2017

DIT BEELDJE HEB IK SAMEN MET JASMIJN VAN "ARTO-ESTI"GEMAAKT TOEN IK BIJ HAAR IN THERAPIE WAS VOOR HET VERWERKEN VAN HET VERLIES VAN MIJN LIEVE EN ZO GEMISTE MOEDER. DIT BEELDJE STAAT SYMBOOL VOOR HET ALTIJD VERBONDEN ZIJN MET MIJN MOEDER. HET IS EEN BAL MET DAARIN NOG TWEE BALLEN; EEN GROTE EN EEN KLEINE. AAN DE BOVENKANT HEB IK EEN AFBEELDING GESCHILDERD VAN MIJN MOEDER EN IK SAMEN IN EEN FIGURATIEVE STIJL. OOK HEB IK SAMEN MET JASMIJN EEN GEDICHT GESCHREVEN: "VOOR ALTIJD VERBONDEN". EEN GEDICHT UITERAARD VOOR MIJN MOEDER.

WARMTE

2015

BEELD VAN MOEDER VOGEL MET EEN BABY VOGEL. RELATIE MOEDER EN KIND LOOPT ALS EEN RODE DRAAD IN ALLES WAT IK MAAK.

LADY04

2013

KNAPPE DAME GEBRAND OP HOUT.

LADY03

2012

CHARMANTE TROPISCHE DAME MET PRACHTIGE AFRO OP HOUT GEBRAND.  

LADY02

2011

TROPISCHE DAME MET WEELDERIG HAARDOS OP HOUT GEBRAND.

LADY01

2010

OP HOUT GEBRANDE DAME MET EEN UITDAGENDE BLIK IN HAAR OGEN.  

MIJN ROTS IN DE BRANDING

2005

EEN BEELD VAN EEN STERKE MAN. HIJ MOET MIJN MAN VOORSTELLEN, DIE MIJ BIJ ALLES WAT IK DOE STEUN. DIT BEELD HEB IK DAN OOK VOOR HEM GEMAAKT. DAAROM HEET DIT BEELD OOK MIJN ROTS IN DE BRANDING. 

FLAMINGO

2003

DIT IS EEN BEELD VAN EEN BONERIAANSE FLAMINGO. IK HEB DIT BEELDJE GEMAAKT, OMDAT IK BONAIRE ÉÉN VAN DE MOOISTE EILANDEN VIND VAN HET CARIBISCH GEBIED, WAAR VEEL FLAMINGO'S LEVEN. FLAMINGO'S KOMEN OOK VEEL VOOR IN ANDER WERK VAN MIJ. 

DAMA KU SOMRE

2000

EEN TROTSE TROPISCHE DAME MET HOED OP ALS BESCHERMING TEGEN DE ZON, MAAR OOK PUUR VOOR DE SIER.