Met trots mag ik u mijn allereerste kinderboek presenteren. Lieve woordjes voor het slapen gaan. Een prachtige bundel verhalen en gedichten voor kinderen. Door mij geschreven en geillustreerd met heel veel liefde. Veel plezier ermee!!

 

REACTIES:

Ik heb het geluk gehad om als eerste jouw boek te mogen lezen. Toen het eerste exemplaar op de mat viel was ik helemaal verkocht. Top verhaal met mooie illustraties! Je bent super in het schrijven/creëren van verhalen en zeker in staat deze om te zetten in een bijzonder avontuur. De vrienden Schilpie en Frits uit dit kinderboek komen echt tot leven en hun belevenissen toveren bij elk verhaal een lach op mijn gezicht. Klasse! Ik ben trots op je!

Monico xxx

 

Wow wat een prachtig kinderboek! Toen jij mij had verteld dat je hiermee bezig was, heb ik meteen het eerste exemplaar besteld. De verhalen/gedichten zijn prachtig geschreven...humoristisch, enthousiast, leerzaam en vooral bijzonder.

En oh ja, jouw illustraties zijn prachtig en kleurrijk! Dit boek is een aanrader voor elk kind en hun ouders. Ik kijk al uit naar deel twee ;-)

Groetjes

Mandy

 

Hallo Manola,


Het ziet er naar uit dat je een nieuwe carrière te pakken hebt.
Wat een prachtig boek weer. En schattige illustraties. Dank je wel.
Ben je niet ongelooflijk trots op jezelf?
Ik zelf ben natuurlijk al lang uit de kleine kinderen. Maar ik bewaar het boek zorgvuldig.
Voor straks als ik misschien oma wordt.
Ben je alweer met iets nieuws bezig?
Veel succes en ga hier zeker mee door.

Hartelijke groeten,

Karen Reinds
 

Lieve Omanolaatje, ik heb vannacht maar met lieve Woordjes onder mijn kussen geslapen. Want ik zag Schilpie wel kijken!! Maar misschien eigenlijk wel omdat ze het net zo mooi vond als Lennon en ik het vinden?
Ik heb het juweel natuurlijk al wel digitaal bekeken maar in boekvorm is het wel tien keer zo mooi! Je moet gewoon lachen als je het leest. Wat zei Frits? Hij begon natuurlijk meteen te rappen zeker. 

Liefs Nolleke

 

Mijn dochter is al aan het voorlezen. Ik ben er echt blij mee. Het is een pachtig boek.

Groet van mevrouw S.

 

Hoi Manola,

De boeken zijn binnen en zien er fantastisch uit. En prachtig om cadeau te geven aan "nieuwe" ouders.

Hartelijk groeten,

Tim

 

Wat een prachtige verhalen en tekeningen. Hier gaan we ons zoontje zeker veel uit voorlezen. En zo goed dat je een deel aan Kika doneert. Je mag trots zijn op dit werk.

Fijn weekend,

Daan

 

Hi Manola,

Ik was erg benieuwd en samen met mijn zoontje zijn we gretig gaan lezen. Het boek is ook zo mooi gemaakt, prachtige illustraties! Vanavond lezen we weer verder.

Groetjes,

Niki

 

Jaa ik heb het boek ontvangen. Prachtig hoor en ik ga het aan mijn dochtertje kado doen.

Prettig weekend,

Cindy

 

Hoi Manola,

Ik heb het boek ontvangen en het is heel prachtig gemaakt.

Groet,

Gert

 

Vandaag heb ik het boek ontvangen. 
Wat prachtig uitgegeven! De illustraties spatten van het papier, en de verhaaltjes en gedichtjes ga ik binnenkort lezen, of zelfs voorlezen aan Emmy 😊
 
Emmy houdt wel van rustgevende verhaaltjes 🙂
Liefs,
 
Robby
 

Lieve Manola en Monico,

Manola, gisteren je prachtige boek ontvangen (Anja zal het geld overmaken).
Ik moet het natuurlijk nog verder bekijken/lezen, maar de eerste indruk is erg positief, ook hele leuke kleurrijke tekeningen, erg mooi.

Als Vida en Niva hier weer zijn, dan gaat Anja eruit voorlezen.
Liefs Adri

 

Hi Manola,

Het boek is leuk en de verhalen zijn grappig. Ik heb al het voorwoord en het eerste verhaal gisteravond gelezen. Fijne dag!

Juan