Lieve mensen,

Na lang wachten is mijn gedichtenbundel "In gesprek met mijn moeder" deel 2 uitgekomen. Ik ben daar wederom heel trots op en blij mee. Ik wens u heel veel lees en kijkplezier en op naar deel 3.

 

 

REACTIES OP HET BOEK

Hoi Manola,

 

Je hebt weer een prachtig en mooi deel 2 geschreven. Deze gedichtenbundel over jouw moeder is ontroerend en liefdevol.

Je hebt het boek weer erg mooi geïllustreerd met prachtige en kleurrijke tekeningen. Jouw liefde voor je moeder komt schitterend tot uitdrukking in de verhalende gedichten.

Jouw woorden weerspiegelen de liefde voor je moeder. Als trotse dochter laat je jouw hart spreken. Fantastisch om dit deel 2 te lezen! Je bent mijn kanjer.

Monico Sint Jago

 

Lieve Manola, wat een dierbare bundel heb je weer gemaakt. Ik schrik van de nare kinderen op school en van je schuldgevoel. En wat ben je toch in de steek gelaten door je omgeving!

Het gemis van je moeder is zo schrijnend. En ook blijvend. Wat is dat toch erg. Ben je door deze bundel te schrijven dichterbij haar gekomen? En komt er een deel III?

Liefs Nolleke

 

Hoi Manola,

Wat een prachtig boek!

Dankjewel.

Tot volgende week maandag, half elf?

Fijne dag,

Hanneke

Lieve Manola,

 

Ik heb je dichtbundel ontvangen: wat is het schitterend!! Het duurde even omdat ik helaas Corona had opgelopen en ruim een week uit de running was.

Maar ze hadden het netjes bewaard voor mij bij de receptie!

 

Het zijn ontzettend mooie illustraties die mij direct in het hart raken. En je gedichten zijn zo puur en oprecht, erg mooi. Het is zo verdrietig hoe je je moeder mist. Ooit zie je haar vast en zeker terug, wat zal dat geweldig en bijzonder zijn.

Maar tot die tijd hoop ik dat je er iedere dag op aarde wat van probeert te maken, ook al zit het maar in kleine, fijne dingen die je ziet of opmerkt of voelt. Je bent zo’n mooi, lief en creatief persoon.

 

Dank je wel voor dit prachtige cadeau!!!

 

Groetjes,

Marjan