​Aan iedereen die mijn blog bij heeft gehouden de afgelopen tijd en die mij altijd mailen met de vraag hoe het nu met mij gaat ontzettend bedankt en hier het volgende.

​Ik wacht nu op een second opinion in het Oogziekenhuis in Rotterdam om te kijken of zij meer kunnen betekenen voor mij dan het AMC. Op het moment kan ik niet zo heel veel dingen maken. Ik raak snel uitgeput en mijn ogen geven het dan gewoon op. Ik moet onmiddellijk gaan liggen met mijn donkere rustgevende bril op, zodat de pijn ietsjes zakt.

​Ik word nog steeds geteisterd met dubbele beelden en ik kan het daglicht nog steeds niet verdragen. Dus elke keer als ik naar buiten ga moet ik mijn filter overzetbril opzetten. Het is wel een verademing, want deze bril laat geen licht door wat ontzettend fijn is.

​Ik probeer de tijd af en toe te doden door wat schetsjes te maken en wat te schilderen, maar dat hou ik niet zo lang vol. Maar ik probeer het wel iedere dag te doen, zodat ik toch een aantal nieuwe werkjes kan exposeren tijdens nieuwe exposities. Dat geeft mijn leven toch enigszins zin en het geeft mijn bestaan ook een beetje kleur. Mensen die mij goed kennen weten dat ik van kleur hou.

​Mijn man ,mijn rots in de branding die helpt gelukkig met alles, ik hoef maar aanwijzingen te geven, maar ik laat het grotendeels gewoon aan hem over en zo kunnen toch een aantal exposities doorgaan. Hij weet precies hoe alles moet dus ik heb alle vertrouwen in hem.

​Door de vermoeidheid waar ik al jaren mee kamp kan ik niet dagelijks of wekelijks mijn blog bijhouden, maar zodra ik iets extra energie heb zal ik wederom van mij laten horen.

​Bedankt voor jullie belangstelling en warme woorden het voelt als een warm dekentje.

​Love you all en tot een volgende keer. Hopelijk is een volgende keer wat sneller.

​xxx