• NIEUW KUNSTWERK

    25 juni 2016

    Ik heb een paar dagen niet kunnen bloggen vanwege pc problemen. Dus heb ik maar een paar dagen niet geschreven. De hoge houten vaas waarmee ik vorig jaar begonnen was,  is praktisch af. Mijn man moet hem nog aflakken voor mij en daarna foto's van maken. Ik vind hem erg mooi geworden. Ik doe er meestal een aantal maanden over om een kunstwerk helemaal af te krijgen van begin tot einde. Het is voor mij erg moeilijk om iets snel te maken. Soms wilde ik dat ik dat kon, maar ik moet tussendoor heel veel rust nemen. Helaas!!! Ik heb nu met name last van mijn ogen en ogen heb je echt nodig vooral als je kunstwerken wil maken heb je je ogen hard nodig. Volgende week moet ik weer naar de oogarts toe en ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat er iets aan gedaan kan worden. Want zonder mijn ogen weet ik niet of mijn leven nog zin heeft. Maar ik ben sterker dan ik denk en elke keer weet ik uit hele diepe  dalen er weer oersterk uit te komen. Maar vooralsnog vind ik het heel erg moeilijk. Ik ga morgen verder met een houten schaal waar ik ook al een hele tijd mee bezig ben.

    Nu weer tijd voor rust want lappen teksten achter elkaar typen lukt al een hele tijd niet meer.

     

    Lees meer >> | 813 keer bekeken

  • MIJN HOND

    22 juni 2016

    Vroeg opgestaan, gedoucht, ontbeten en op mijn scootmobiel op stap gegaan met mijn oude Beagle Snoopy. Het is warm weer dus heel veel lopen zit er voor Snoopy niet. Hij is gauw moe door die hitte dus hou ik daar rekening mee en neem ik ook een fles koud water voor hem mee. Dan zoeken we de schaduw van een boom op en zitten we lekker naar elkaar te kijken. Opeens keek Snoopy me aan met die prachtige hondenoogjes en blafte hij naar mij. Ik moest denken aan het liedje "De glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft". Nou ik heb geen kinderen, maar het geblaf van mijn Snoopy doet mij beseffen dat ik leef. Ik hoop nog een paar jaar zeker nog van hem te mogen genieten. Mijn trouwe viervoeter en allerbeste vriend.

    Lees meer >> | 795 keer bekeken

  • EEN NIEUWE UITDAGING

    21 juni 2016

    Vandaag begon mijn man aan zijn nieuwe uitdaging namelijk een nieuwe baan. Vanmorgen vroeg heb ik hem uitgezwaaid toen hij naar de tramhalte liep. De afgelopen dagen en weken heeft hij ervoor gezorgd dat al mijn exposities gerealiseerd konden worden. Zonder hem kan ik deze mooie droom niet waar maken. Zonder hem kan ik deze mooie hobby niet blijven oefenen. Voor dag en dauw staat hij klaar om mijn spullen in de auto te laden om vervolgens weer uit te laden en de boel op te hangen. Het resultaat is altijd prachtig. Ik kan zelf niet veel meer dan mijn hobby uitoefen en hij maakt het geheel compleet. Heel veel succes kanjer.

    Lees meer >> | 735 keer bekeken

  • EEN REGENACHTIGE DAG IN AMSTERDAM-WEST

    20 juni 2016

    ​DE HELE DAG AL GEREGEND, HET LIJKT WEL HERFST. DE HEMEL HUILT TRANEN MET TUITEN. MAAR GELUKKIG IS ER LICHT AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL. VANAF WOENSDAG HEBBEN DE WEERGODEN WEER WAT MEER ZON EN WARMTE GERESERVEERD VOOR ONS.

     
    ACH JA JE KAN GAAN ZITTEN ZEUREN OVER DE REGEN, MAAR HET LIJKT MIJ OOK LEUK OM MIJN ENERGIE ERGENS ANDERS IN TE STEKEN.
     
    IK HEB VANDAAG GEHOORD DAT IK BINNENKORT EEN DEEL VAN MIJN WERK MAG EXPOSEREN IN DE VRIJWILLIGERSCENTRALE IN ALKMAAR. ONGEVEER 10 MIDDEL TOT GROTE SCHILDERIJEN.
     
    LEKKER WEER OM TE GAAN PEINZEN WELKE DOEKEN DEZE KEER MEEGAAN EN WELKE NIET. WELK THEMA ZAL IK DEZE KEER AANSNIJDEN.
     
    MAAR OOK LEUK WEER OM GEWOON BINNEN TE WERKEN AAN MIJN HOUTEN VAAS WAAR IK GISTEREN AL BEN BEGONNEN MET DE SCHETSJES.
     
    KORTOM, GENOEG TE DOEN EN DIE REGEN ACH NA REGEN KOMT ZONNESCHIJN.
     
     
     
     
     
     
     

     

     
     
     

     

    Lees meer >> | 693 keer bekeken

  • ZONNIGE INSPIRERENDE DAG

    19 juni 2016

    Hoi, vandaag ben ik begonnen aan een nieuw kunstwerk geinspireerd door de zon op het balkon. Ik heb een mooi houten vaas gekocht van de week samen met een vriendin "Joke" en ik wil deze graag helemaal gaan beschilderen en omtoveren tot een groot tropische spectakel. Vanaf het balkon kan ik heel veel verschillende mensen zien wandelen, hard lopen anderen zitten gewoon uit te rusten op de houten banken aan het water, Kortom genoeg inspiratie gedaan en anders verzin ik de rest er gewoon bij.

    Lees meer >> | 637 keer bekeken

  • Meer blogs >>